Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 28 januari 2016

DIY: Bloempotje

Een bloemetje in huis staat altijd gezellig. Zelf ben ik meer een planten mens, plantjes gaan langer mee en bloemen moet ik vaak al binnen een week weggooien. Bij een leuke plantje hoort uiteraard een leuke pot. Ik fleurde twee bloempotjes op twee heel makkelijke manieren. Kijk je mee?


ondeugendespruit DIY bloempot

Deze leuke standaard en niet te vergeten budget potten kun je binnen en buiten plaatsen. Deze potjes koop je in het tuincentrum en voor een paar euro's ben je klaar. Je kan natuurlijk verven, zodat ze goed in je interieur staan, maar vandaag pakken we het anders aan. Veel makkelijker en leuk om te doen. 

ondeugendespruit DIY bloempot

 

Bloempot met merkstift


Bij het eerste potje ging ik aan de slag met een merkstift. Laat je creativiteit de vrije loop en verzin een leuk patroon of tekening. Zelf ben ik gek op grafische printjes en vandaar dat ik voor strakke lijnen koos. Om de lijnen niet met de losse hand te hoeven tekenen gebruikte ik washi-tape om de lijntjes uit te zetten. Kies hiervoor niet je fancy washi-tape, maar dat ene rolletje dat je eigenlijk toch niet zo heel leuk vind.

ondeugendespruit DIY bloempot

Met een paar kleine lijnen en dus binnen no-time creëer je een hele eigentijdse bloempot die in jou interieur past. 


ondeugendespruit DIY bloempot

Bloempot met washi-tape


De andere bloempot maakte ik met washi-tape. Ik ben fan van washi-tape (zie ook mijn andere blogpost voor meer ideeën). Het is snel, leuk en op een simpele manier maak je alles leuker. Omdat Valentijnsdag in aantocht is koos ik voor een hartje. Leuk voor jezelf, maar uiteraard ook leuk om cadeau te geven. 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten