Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 18 december 2015

Van tekening tot kunstwerk!

Wat doe jij met alle kunstwerkjes van je spruit? Een tijdje geleden schreef ik hier een blogpost over. Hier kun je zien hoe je de kunstwerkjes op verschillende manieren kunt tentoonstellen. (I.p.v. van ze in een hoekje weg te proppen.) Natuurlijk zijn dit leuke manieren om de schatten van je kinderen goed te bewaren, maar mijn oma had wel een heel leuk idee om een tekening van mij te vereeuwigen. 

Mijn moeder kwam een tijdje geleden met een kunstwerkje aanzetten, die mijn oma ooit had gemaakt. Natuurlijk wist ik wel af van dit bestaan, maar ik moest wel even erg goed nadenken. Ik werd er zo blij van toen ik het weer zag, dat ik dit idee graag met jullie wil delen. Leuk voor nu, maar ook voor later!

ondeugendespruit kunstwerk stof oma

Vroeger tekende en knutselde ik ontzettend veel. Mijn oma heeft toen een tekening van mij nagemaakt met restjes stof. Vervolgens heeft ze alles op elkaar genaaid en heeft ze het als echt schilderij op een stuk hout gespannen. Echt super leuk!

Helaas heeft het in de loop der jaren een klein beetje waterschade opgelopen, maar dat mag de pret niet drukken. (Mocht iemand trouwens een tip hebben om dit nog te verwijderen...GRAAG!)

Dit kunstwerk heeft vroeger altijd op mijn kinderkamertje gehangen, totdat ik daar natuurlijk te groot voor werd en het ergens in een doos weggemoffeld werd. Gelukkig heeft mijn moeder dit bewaard en kan ik er nu weer van genieten. 

Dit is natuurlijk ook een reminder voor mijzelf om een grote stevige doos voor beide spruiten aan te schaffen waar hun mooie herinneringen (droog) in bewaard kunnen worden. 

Heb jij ook nog zo een mooie herinnering, 
waar je  veel waarde aan hecht?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten