Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 24 december 2015

TOP 5 2015

Jeetje, je knippert eventjes met je ogen en het jaar is voorbij. Hier is het jaar voorbij gevlogen en we kijken we uit naar het nieuwe jaar. Hierbij willen wij jullie ook de het allerbeste wensen voor 2016!

ondeugendespruit top 5 2015
Ergens in de maand februari kreeg ik opeens een ingeving om een blog te starten en nu zijn we al bijna een jaar verder. Ik heb veel geleerd over hoe het niet moet, maar vooral hoe het wel moet. Het verveelt nog niet, dus jullie zijn nog niet van mij af ;)

Hierbij deel ik met jullie de top 5 blogartikelen van het jaar 2015! 

1. Ik geef mijn spruit een tatoeage! 

Onze oudste spruit is 2 jaar en 10 maanden en het is tijd voor een tatoeage! Misschien een beetje jong zul je denken, maar deze kan nog wel eens goed van pas komen. Zeker wanneer een zeer ondernemende spruit hebt is dit zeker een goede tip. 
 
2. 23 (+) gratis posters om zelf te printen

Ik moest opzoek naar een poster voor op de kamer van onze oudste spruit. De oude poster was op de een of andere manier los van de muur gekomen en in heel veel stukjes op de grond terecht gekomen.... Een lege plek op de muur is natuurlijk niets en ik moest een nieuwe eyecatcher op de kop tikken! Ik ging opzoek op Pinterest. Wat ik allemaal tegenkwam....dat had ik niet verwacht! 
In de tussentijd heb ik een aanvullende blogpost geschreven met 20 (+) posters voor op de kinderkamer om gratis te printen!

3. Juweeltjes scoren op Marktplaats

Ok...ik geef het toe....zelf heb ik een kleine verslaving aan retro en vintage spulletjes voor mijn Ondeugende Spruiten. Een van de sites waar ik uren op kan ronddwalen in Marktplaats. Ontelbare advertenties en voor ieder wat wils. Er is dus veel te vinden, wat het ook erg lastig kan maken. In deze blog deel ik 5 tips om juweeltjes op Marktplaats te scoren:

Door de aanpassingen op Marktplaats schreef ik ook al een deel 2 met aanvullende tips. 

4. Ikea hack > Kura

De tijd was aangebroken voor een groot stoer jongens bed voor de oudste spruit. Op het verlanglijstje stond het Ikea Kura bed. Dit had mama via Marktplaats op de kop weten te tikken en papa mocht het ophalen. Samen met de spruit hebben we het in elkaar gezet.
Maar we waren nog niet klaar.....er waren nog plannen om het Ikea bed hacken. Hier zijn we volop mee aan de slag in deze kerstvakantie, dus binnenkort meer op de blog!


Geld betalen om het flesje voor je baby op te warmen....
In verschillende media stond afgelopen jaar een bericht over een restaurant dat geld eiste voor het opwarmen voor een flesje, 1x elektriciteit à 0,50! Dit zette mijn aan het denken....
Wat zouden ze nog meer in rekening kunnen brengen? We willen tenslotte niet voor verrassingen komen te staan. Daarom schreef ik een blogpost met een knipoog naar de horeca ;) 


Veel lees plezier!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking:

  1. Die post met die tatoeage kan ik me voorstellen dat veel op geklikt werd. Het is ene prikkelende titel!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen