Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 17 december 2015

Mr Printables!

Soms heb je van die dagen dat je GEEN IDEE hebt wat te doen met je spruiten! Het weer zit niet mee, ze hebben geen speelgoed om mee te spelen (althans dat zeggen ze). Kijk dan een op de site van Mr Printables, For intelligent and happy kids! Enne niet alleen leuk voor je spruiten, maar ook voor jezelf! 

Al eerder deelde ik via mijn Facebook leuke knutsel projectjes. Nu is het tijd om deze hele leuke site eens in het zonnetje te zetten. Mr Printables is echt een site waar je blijft kijken naar alle leuke knutselprojecten die je zo gratis kan printen. Ik zocht een paar leuke uit, maar ik bleef mijn ogen uitkijken!

ondeugendespruit mr printables

Wat denk je van deze leuke dieren met een schattige trui van kruissteekjes! Je maakt ze zelf met je spruit. Niet alleen leuk om te doen, maar ook nog eens erg leerzaam. Goed voor de motoriek van je spruit! 

ondeugendespruit mr printables

Maar ook hele leuke kerstkaartjes die je je spruit kan laten kleuren! Leuke originele kaarten om te versturen naar vrienden en familie!


ondeugendespruit mr printables

Of je eigen winterwonderland samen met je spruit maken van karton!

ondeugendespruit mr printablesNog wat ruimte in de kerstboom? Dan is het misschien leuk om nog wat leuke hangers te maken!

ondeugendespruit mr printablesWil je een leuk knutselproject voor de kerstvakantie? Dan is dit kerstpoppenhuis misschien wel heel erg leuk om te maken met je spruit!

Er zijn nog veel meer leuke knutselprojecten te vinden op deze leuke site van Mr Printables. Kijk gerust eens lekker rond! 


Veel plezier!

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


1 opmerking:

  1. De American Academy of Dermatology onderscheidt vijf soorten tatoeages, waaronder traumatische tatoeages, ook wel 'natuurlijke tatoeages' genoemd. Je kunt andere tatoeages proberen met deze redelijk geprijsde tattoo inkt .

    BeantwoordenVerwijderen