Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 2 december 2015

Happy Socks!

Het is december! Sinterklaas en de Kerstman staan bijna voor de deur en mocht jij nog opzoek zijn naar een leuk origineel en praktisch cadeau, dan kan ik je deze leuke Happy Socks in knallende kleurtjes van harte aanbevelen! Als je ze ziet wordt je er al vrolijk van! Het leuke is ook dat ze voor de hele familie verkrijgbaar zijn! De gedachten achter Happy Socks ik het verspreiden van geluk! Dat is een mooie gedachten bij deze feestelijke decembermaand. 

Ze lijken soms niet helemaal te matchen met de rest van de outfit, maar dat is nou juist het punt! Deze Happy Socks zijn enorm hip en worden door zowel mannen, vrouwen als spruiten gedragen.
De knal kleuren met vrolijke dessins toveren een glimlach op je gezicht, wanneer deze tevoorschijn komen onder de broek van je spruit of als kniekousen onder een leuke jurk.

ondeugendespruit happy socks
 

De sokken zijn verpakt per 2 vrolijke dessins in alle kleuren van de regenboog in alle mogelijke dessins. Stippen, strepen, ruitjes, plaatjes en ga zo maar door. 

ondeugendespruit happy socks


Je betaald er iets meer voor dan een groot pakket sokken bij de budget topper, maar de Happy Socks zijn van een goede kwaliteit. De sokken zijn iets dikker bij het voetbed en de hiel en ze voelen ook lekker zacht. Ze zijn lekker lang waardoor ze niet de hele tijd op de enkels van je spruit hangen of zelfs uitgaan. Ook niet geheel onbelangrijk is dat  je ze goed kan vinden wanneer ze uit de was komen ;)

Wat worden erg vrolijk van deze sokken en de oudste spruit draagt ze met plezier! Een leuke cadeautje voor in de schoen of onder de kerstboom!  

 
Deze blogpost is mede mogelijk gemaakt voor www.overhemden.com

Dit is een gesponsorde post.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten