Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 14 december 2015

DIY Letters

Snel en simpel! Vandaag deel ik met jullie wel een hele makkelijke DIY, maar met een heel leuk resultaat (al zeg ik het zelf). Omdat de kerst eraan komt, maakte ik deze DIY in kerstsfeer, maar dit hoeft natuurlijk helemaal niet. Er zijn genoeg leuke woorden en namen te verzinnen die je met deze letters kunt maken!

ondeugendespruit kerst letters pijpenragers

Het enige wat je nodig hebt zijn: pijpenragers, ook wel chenille genaamd. Verzin vervolgens een leuk woord of de naam van je kleine spruit en je kan zo aan de slag!


ondeugendespruit kerst letters pijpenragers

Ik combineerde 2 kleuren pijpenragers en draaide ze in elkaar. Zo worden de pijpenragers iets steviger en zo is het makkelijker om letters te vormen. Door het ijzerdraad wat in de rager zit kan je ze in elke willekeurige vorm buiten. Het is hierdoor ook makkelijk om de pijpenragers aan elkaar te bevestigen. Zo maak je de losse letters aan elkaar tot een woord of naam.

Je kan natuurlijk allerlei leuke combinaties maken met de leuke felle kleurtjes. Daarbij kan je er ook voor kiezen om meer dan 2 pijpenragers in elkaar te draaien. 


ondeugendespruit kerst letters pijpenragers

Het kost niet veel tijd om deze DIY te maken. Ik ben ongeveer 15 minuten bezig geweest met een enthousiaste spruit in de buurt, die nog wel eens voor oponthoud zorgde... Super makkelijk en snel klaar! Wat wil je nog meer?

Als je letters af zijn kan je deze bijvoorbeeld in de kerstboom hangen, of door middel van een touwtje aan de muur hangen, maar de letters zijn ook stevig genoeg om ze bijvoorbeeld op de kast te zetten.
 
Wat zou jij willen maken met deze letters? LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten