Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 22 december 2015

Alle KERST DIY op een rijtje!

Kerstvakantie! Zeeën van tijd en niets te doen? Struin dan nog eens even tussen deze leuke DIY's die afgelopen tijd op Ondeugende Spruit passeerden!

For intelligent and happy kids! Enne niet alleen leuk voor je spruiten, maar ook voor jezelf! Lekker klikken en scrollen op deze site voor leuke DIY's!


Ontelbare mogelijkheden om leuke creaties 
te maken met pijpenragers!

Wat is onze oudste spruit trots op zijn eigengemaakte kerstboom op zijn kamer! Voor het slapen gaan mag hij er elke avond even van genieten!


Als je nog opzoek bent naar een kerstcadeautje of je wilt je eigen servies een tweede leven geven, dan zal je ga je toch gewoon aan de slag met porceleinstiften!


Ik heb zo een mooie kerstkaart mogen ontvangen! Zo leuk om andere mensen te inspireren om lekker creatief bezig te zijn! Je hebt nog een paar dagen, dus je kan vast nog wel iemand blij maken met een eigen gemaakte kerstkaart!

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het dan zover. Ik weet niet of je al hebt nagedacht over de aankleding van de kersttafel, maar misschien kunnen deze glaasjes met washi-tape je nog inspireren. 


Super fijne, easy de peasy, low budget kerstballen voor in de kerstboom. Spruiten proof! Wat wil je nog meer?


Deze DIY had ik gemaakt oorspronkelijk gemaakt als herfsthanger, maar deze misstaat zeker niet in een natuurlijk kerstsfeertje.

Van al die activiteiten in de kerstvakantie krijg je uiteraard bere veel trek, dus een leuke kerstlunch komt goed van pas! Natuurlijk in vele variaties mogelijk!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten