Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 4 november 2015

Zindelijkheidstraining....poging 2!

Owww, ik heb een hele goede reden gevonden om met goede moed weer te beginnen met zindelijkheidstraining met onze oudste spruit.  Afgelopen zomer deed ik al een poging om hem zindelijk te krijgen, maar dit verliep niet helemaal volgens plan. Hij was er nog niet klaar voor, maar mama is er ondertussen echt klaar mee. 


We zijn nu weer een paar maanden verder en de spruit is nu 3, dus tijd voor een tweede poging. Dit plan dwaalde al een tijdje rond in mijn hoofd, maar van de week kwam ik iets tegen en nu moet er maar echt van komen.

ondeugendespruit stickerboek zindelijkheidstraining


Wekelijks loop ik even binnen bij de HEMA en op de speelgoed afdeling kwam ik toch een juweeltje tegen! Een stickerboek met als thema ruimte. (No worries! Als je spruit meer een sprookjes type is dan hebben ze hier ook prachtig stickerboek van). De stickerboeken hebben 16 scenes, 6 stickervellen met in totaal 600 stickers. Pogingen zat, zou ik zeggen. Als dit super leuke stickerboek de spruit niet motiveert om zindelijk te worden, dan weet ik het ook niet meer. 

ondeugendespruit stickerboek zindelijkheidstraining

Bij de eerste poging om de spruit zindelijk te maken hadden we witte A4 velletjes op de muur geplakt en een stickerboekje aangeschaft. Als hij dan op de w.c. of het potje had geplast mocht hij een sticker op dit vel plakken. Als snel was hij hier op uitgekeken en was de interesse naar stickers plakken snel verdwenen. De interesse naar zindelijkheid overigens ook...


ondeugendespruit stickerboek zindelijkheidstraining

 
Bij het zien van het ruimte stickerboek was hij super enthousiast. Hij wilde gelijk met de stickers aan de slag. Ik moest hem dus wel even snel en duidelijk uitleggen dat hij pas een sticker in zijn ruimte boek mag plakken, wanneer hij op de w.c. of op het potje heeft geplast. Hij zei dat hij het ging doen.... Ik ben dus erg benieuwd wat voor een mooie creaties hij in het ruimte stickerboek gaat maken (en op het potje)!


Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten