Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 3 november 2015

Wensenlijst Sinterklaas jongste spruit!

Vorige week maakt ik al een wensenlijstje voor Sinterklaas voor onze 3 jarige spruit. De jongste kan natuurlijk niet met lege handen zitten op het heerlijk avondje. Ik maakte ook voor hem een wensenlijstje. Kijk je mee?Een onvergetelijk feestelijk dierenboek. Zo zag je de dieren nog nooit! Springende pinguins en lachende hyena's! Wat wil je als kind nou nog meer! Een prentenboek over de meest merkwaardige, grappige, bizarre, ongelooflijke, vieze en vreemde feiten over vijftig uiteenlopende dieren. Niet alleen leuk en leerzaam voor de spruiten, maar ook voor mama!Beide spruiten zijn enorme waterliefhebbers en de jongste zal dan ook ontzettend blij zijn met deze Pluï regenwolk! De wolk heeft gaatjes aan de onderkant en één opening aan de bovenkant. Dompel het speeltje onder water om het te vullen. Wanneer je de wolk boven water haalt, begint het te regenen!Deze Ice-Bat van UglyDolls woont in een koude ijsgrot en verstopt zich graag in koelboxen. Alles wat hij aanraakt verandert in ijs .. behalve jouw hart. Naahhhh, dan is deze stoere Ice-Bat van harte welkom in de armen van onze spruit.

Een beetje nostalgie voor mama en een leuke kleurrijke en educatieve puzzel van Barbapapa voor de spruit! Duidelijke een win-win situatie! Een set van 9 eenvoudige houten puzzeltjes. Elk puzzeltje bestaat uit 2 puzzelstukjes en iedere Barbapapa zit er bij.
Loopfiets en mini-bike in 1! Eerst 3 wielen, dan 2 wielen en vervolgens klaar voor het echte fietsen! Ideaal voor de kleine spruit. Erg praktisch als een fiets meegroeit met de kleine spruit. Scheelt weer in aanschaf en opbergruimte. Wat een stoere fiets!


Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking: