Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 19 november 2015

Review: prentenboek het Circusschip

Voor de oudste spruit zijn derde verjaardag kreeg hij ontzettend veel cadeaus! Een van de toppers onder de vele leuke cadeaus is het prentenboek het Circusschip. Waarom? Dat vertel ik je hier!


ondeugendespruit circusschip review


Een schip met aan boord een heel circus is op weg naar de volgende standplaats, als ze op een klip varen en het schip begint te  zinken. De gemene circusdirecteur geeft niets om de dieren en redt alleen zichzelf. Hoestend en proestend slepen de dieren zich aan land en strompelen naar een dorpje aan de kust. De dorpsbewoners vinden het allemaal maar niks al die wide dieren in hun dorp, maar dan gebeurd er iets... 

Natuurlijk ga ik niet alles verklappen van dit spannende verhaal. Maar 'no worries' ik beloof jullie een 'happy end'!

ondeugendespruit circusschip review

Het boek is niet alleen spannend voor je spruit. Het leest heel fijn weg, doordat het rijmend geschreven is en er veel humor gebruikt is. Het boek heeft aardig wat bladzijdes, 40 namelijk, maar na het meerdere keren gelezen te hebben komt het niet in mijn hoofd op om stiekem een bladzijde over te slaan. 

Op de levendige en grappige prenten is enorm veel te zien. Het leukst is de zoekplaat waarop de circusdirecteur zijn  dieren zoekt, maar ook op andere platen is het mogelijk om kinderen zoveel mogelijk dieren te laten aanwijzen. Het boek is naast leuk om voor te lezen, ook leuk om samen een een spelletje te doen.

Ik wil dit boek graag iedereen aanraden. Naast het avontuurlijke verhaal valt er genoeg te ontdekken in het boek. Zelfs als volwassen is het nog goed kijken op de prenten of je niets over het hoofd ziet. Leuk om cadeau te geven voor de feestdagen. Dit boek zal zeker niet snel vervelen bij je spruit, maar ook niet bij jezelf.

Het boek is onder andere hier verkrijgbaar:
Het Circusschip - Chris van Dusen - € 12,95Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten