Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 23 november 2015

#OOTD!

Zitten jullie op Instagram? Ik heb het nog niet zo lang geleden ontdekt en worstel dus nog wel eens met alle #'s die voorbijkomen. Een tijdje geleden werd ik gevraagd om de #ootd van mijn spruiten te delen. Weet jij waar ik het over heb of moest je het net zoals mij eerst even 'googlen'.

Sinds dat ik Instagram heb ontdekt vind ik het heerlijk om even op een vrij momentje te neuzen op Instagram. Even kijken tussen de prachtige en persoonlijke foto's die je voorbij ziet komen. Even een kijkje in het leven van iemand anders.

Dat kijkje in het leven van iemand anders kan je soms op hele leuke ideeën brengen. Leuke ideeën om bijvoorbeeld je kinderkamer te restylen, nieuwe shops te ontdekken of nieuwe outfits te kopen.

Dit laatste deed ik van de week weer eens bij de Zara, waar ik altijd heel goed kan slagen voor beide spruiten. Hippe trendy kleding voor een leuke prijs. Het fijne is ook dat je gelijk een complete outfit kan shoppen en dat je boven de 50 euro geen verzendkosten hoeft te betalen. Bij de Zara wisselen ze ook snel van collectie, dus is het zeker de moeite waard om de site goed in de gaten te houden.

Voor de jongste spruit shopte ik de volgende 2 stoere outfits of the day!

#ootd 1
Shirt - 7,95
Broek - 7,95
#ootd 2
Shirt - 4,95
Broek - 7,95
 

Waar shop jij graag voor je spruiten?LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen:

  1. Leuke setjes! Ik bestel graag bij Next, een Engelse webshop. Superleuke kleren, goede kwaliteit, boven de € 20 al gratis verzending en voor 17:00 besteld de volgende dag in huis. En je kunt met iDeal betalen. Ik ben misschien een beetje verslaafd..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet sinds kort van Next af! Heel veel leuke dingen en ook voor een hele leuke prijs!

      Verwijderen