Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 30 november 2015

DIY Kerst glaasjes

Natuurlijk kan je van alles aanschaffen voor de feestdagen om je tafel gezellig aan te kleden. Je kan ook door een paar kleine aanpassingen je eigen servies een 'kerstlook' geven. Deze DIY is super makkelijk en goedkoop. Hup aan de slag!

ondeugendespruit DIY washitape glaasjes

Het enige wat je nodig hebt is: washi-tape! Kies een (paar) leuke kleuren washi-tape die bij de styling van je kersttafel past en laat je fantasie de vrije loop. Je kan het zo moeilijk of zo makkelijk maken als dat je zelf wilt. Een paar kleine stukjes washi-tape kan namelijk al een heel leuk effect hebben.

ondeugendespruit DIY washitape glaasjes

Zelf koos ik ervoor om de waterglazen om te toveren tot kerstglaasjes. Het is natuurlijk ook heel erg leuk om een paar schalen waar je het eten in serveert met washi-tape te beplakken een vaas en als je geen mooi tafelkleed hebt kan je bijvoorbeeld een mooie creatie op je tafel zelf maken.

ondeugendespruit DIY washitape glaasjes

Als je gezellig kerstdiner voorbij is kan je makkelijk je washi-tape verwijderen. En mocht je nou niet genoeg glazen hebben voor de hele dag, dan kan je de naam van de persoon op een stukje washi-tape schrijven en deze op het glas plakken. Hoef jij niet met de kerst in de keuken te staan afwassen. Wel zo makkelijk en gezellig!

TIP: plak niet heel de bovenkant van de glaasjes vol met je washi-tape creatie, want dit drinkt misschien niet zo fijn.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten