Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 20 november 2015

Bureautjes voor de kinderkamer

De kamer van de oudste spruit is al een tijdje onder constructie. Een tijdje geleden schreef ik al over de plannen voor het Ikea Kura bed in zijn kamer. De houten planken zijn in huis en mijn schets ligt klaar, dus we kunnen aan de slag.

Met alleen het bed is de kinderkamer nog niet klaar. Nu de oudste spruit drie jaar is wil hij ook wel eens op zijn kamer spelen. Naast een speeltafeltje die bij ons in de woonkamer staat, is het dus ook tijd voor een leuk bureautje in de kinderkamer. Ik deed wat inspiratie op.


ondeugendespruit bureautje kinderkamer

Dit leuke retro schoolbureautje is heel leuk met een paar stippen gepimpt. Dat zo een kleine verandering zo een groots effect kan hebben. Je zou natuurlijk ook andere geometrische vormen kunnen kiezen. Zelf zit ik nu te denken aan zwarte driehoekjes.
ondeugendespruit bureautje kinderkamer


Twee planken aan de muur. Een plank voor het bureau zelf en de plank tegen de muur als prikbord. Verf ze in een leuk kleurtje en het is naast multifunctioneel ook een echte eye-catcher. Zo simpel kan het zijn. 
ondeugendespruit bureautje kinderkamer

Van dit bureautje ben ik echt fan! Een heus plekje voor je spruit. Misschien dat ik wel een poging ga wagen deze zelf te maken. Zo moeilijk ziet hij er namelijk niet uit, toch?
 
ondeugendespruit bureautje kinderkamer

Een huiselijk bureautje waar je spruit heerlijk kan knutselen. In een kleinere versie zou deze misschien wel in de kinderkamer passen. De lampjes boven de werkplekjes vind ik een heel leuk detail.
 
ondeugendespruit bureautje kinderkamer

Als je nou een nisje in je huis hebt, waar je eigenlijk geen juiste bestemming voor hebt, is dit echt een leuk idee. Een mooie plank er tussen en je hebt een heus bureautje voor je spruit.
 
ondeugendespruit bureautje kinderkamer

Een oud bureautje in een nieuw jasje. Even speuren op het internet of in de kringloopwinkel en je kan aan de slag met een mooie kleur verf.
 
ondeugendespruit bureautje kinderkamer

Deze oude schoolbankjes zijn ook super leuk. Nu kan de spruit er heerlijk knutselen en kleuren en voordat je het weet zit hij er zijn huiswerk aan te maken.

Welke zou jij kiezen voor in de kinderkamer? 

 LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen: