Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 30 oktober 2015

Wensenlijstje voor Sinterklaas!

Dit jaar vieren we voor het eerst 'echt' Sinterklaas. Vorig jaar hebben we het gevierd op het werk van papa. De oudste spruit heeft het toen ontzettend naar zijn zin gehad. Hij heeft gedanst, adembenemend naar een toneelstuk van de pieten gekeken, maar hij snapte er nog geen snars van.
Nu we 1 jaar verder zijn, loopt hij enthousiast in de winkels op alle Sinterklaas spullen af en probeert hij mij zover te krijgen dat ik iets voor hem koop. Wat kan er toch veel veranderen in een jaar!

Omdat wij net zijn derde verjaardag hebben gevierd en hij toen ontzettend verwend is, vond ik het lastig om iets voor hem uit te zoeken. Hij bladert zelf ook enthousiast door de speelgoedboeken en wijst alles (maar dan ook letterlijk alles) aan wat hij graag zou willen hebben. Zelfs speelgoed die hij al lang in zijn verzameling heeft.

We hebben een leuk wensenlijstje gemaakt voor Sinterklaas! Nu maar hopen dat hij toch niet stilletjes ons huisje voorbij rijdt.

ondeugendespruit wensenlijstje sinterklaas

Uh-oh! De kleine uil is uit zijn nest gevallen. Waar is mama nu?
Het boek 'Mama is kwijt' hebben we nu al meerdere keren in de bibliotheek geleend, maar moet eigenlijk wel op de boekenplank van de spruit staan. Blijft leuk om te lezen en de tekening zijn ontzettend mooi.


ondeugendespruit wensenlijstje sinterklaas

De oudste spruit vind het hartstikke leuk om naar kinderliedjes te luisteren. Een paar liedjes vind ik zelf ook wel leuk, maar het enthousiasme van de spruit is iets groter dan die van mij. Zelf lijkt het mij dus een prima plan wanneer we een kids koptelefoon vragen voor Sinterklaas. De Kids koptelefoon met begrensd volume is perfect voor kinderen. Je kunt deze koptelefoon versieren met de meegeleverde stickers of met je eigen ontwerp!


ondeugendespruit wensenlijstje sinterklaas

Boys will be boys! De oudste spruit is gek op alles wat rijdt! Wanneer er een trekker of een graafmachine langskomt is zijn dag weer compleet. Een glimlach van oor tot oor en daarbij luid enthousiast geschreeuw. Volgens mij zouden wij hem heel blij maken met deze Power worker graafmachine. Deze graafmachine maakt gaten graven extra leuk. De spruit kan als een echte chauffeur zitten op de graafmachine en 360 graden draaien en heeft ook nog een volledig beweegbare, functionele graafarm.
ondeugendespruit wensenlijstje sinterklaas
Deze rugzak van Herschel sprong er voor mij gelijk uit. Heerlijke knal kleuren en de rugzak is speciaal verkleind voor gebruik van kleine(re) kinderen. (Misschien ook wel jammer, anders had ik er zelf ook nog kunnen gebruiken). De spruit heeft uiteraard al een rugzak in zijn collectie, echter gaat deze rugzak dagelijks mee op stap en dat is aan de rugzak te zien ook. Een nieuwe zou dus goed uitkomen!


ondeugendespruit wensenlijstje sinterklaas
Sinds de oudste spruit een kleine baby was is hij gek op knuffels. Zijn bed ligt er propvol mee en zonder 'varken' en 'panda' gaat meneer niet slapen. Als hij een knuffel in een winkel spot, wil hij deze ook gelijk adopteren en mee naar huis nemen. Hij zou dus ook erg blij zijn met deze onweerstaanbare Noodoll. Een lieve knuffel met een schattig hartvormig neusje en bol staartje.


Dit is een gesponsorde post.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
1 opmerking: