Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 14 oktober 2015

Kleine ondeugende nachtbraker!

Ik was verwend! Ik heb een grote schone slaper. Overal waar we hem meenamen pakte hij altijd zijn slaapje. Of het nou in de kinderwagen, campingbedje of in de auto was, de oudste spruit kon overal slapen. Ok, een uitzondering daargelaten. Maar O O O dan die jongste spruit..... dat is absoluut geen schone slaper, eerder een nachtbraker!

ondeugendespruit nachtbraker schone slaper


De jongste spruit heeft een tijdje goed geslapen, maar hij heeft nooit veel geslapen. Dat maakte niet zo heel veel uit, want 's nachts sliep hij altijd door. Maar sinds kort is daar verandering in gekomen. We hebben nu nachtelijk avonturen....

Ik kan mij niet meer herinneren wanneer ik een nacht goed heb doorgeslapen. Voor ouders met nachtbrakers komt die vast bekend voor. 

5 gedachten tijdens de nachtelijk avonturen...


1. Je denkt misschien wel dat zo een kleedje bij het ledikant van je spruit stylisch verantwoord is, maar dit is niet de enige functie. We zien misschien wel de belangrijkste functie over het hoofd en dat is dat dit kleedje ook jou voeten tijdens de nachtelijke avonturen warm houden.

2. Als ik een reclame op televisie voorbij zag komen van een één of andere 'warmteketelding' met apps voor je telefoon, had ik daar in het begin geen oren naar. Sinds de herfst zijn entree heeft gemaakt en ik er 's nachts uit mijn eigen warme bedje moet, lijkt het mij heerlijk wanneer ik even snel via een app de verwarming tijdelijk een paar tikkies hoger kan zetten.

3. Fleece dekentjes! Je hebt ze in verschillende soorten, maten en designs. Deze horen niet alleen thuis op de bank, maar ook op de babykamer. Deze horen zelfs binnen handbereik te liggen, want niets is lekkerder om die snel om je heen te slaan als je spruit niet snel weer in slaap valt.

4. Je zult denken dat de spijlen van het ledikant van je spruit niet hoog genoeg kunnen zijn. Je spruit zou er tenslotte uit kunnen vallen. Echter is een slaaparm ook heel vervelend als jij je spruit in slaap probeert te krijgen. Misschien moeten de hoogte van de spijlen kunnen worden ingesteld en dan wel op de hoogte dat jij comfortabel je arm over de rand van het bed kan doen om over het ruggetje van je spruit te kunnen wrijven. Je arm tussen de spijlen proppen heb ik namelijk ook niet altijd goede ervaringen mee...

5. Tot slot heb ik voor de ingenieurs onder ons nog een top idee. Hoe fijn zou het namelijk zijn om een kussentje te hebben die je op de bovenkant van het bedje kan klikken om je eigen hoofd op neer te leggen. Zo kan je tijdens het in slaap krijgen van je spruit je eigen hoofd laten rusten, zodat je niet zo een vervelende deuk van de rand van het bed in je voorhoofd hebt staan. Zou zomaar eens het beste idee van Nederland kunnen zijn. 

ondeugende spruit nachtbraker schone slaper


Zo maak ik er tijdens mijn nachtelijk avonturen met onze jongste spruit maar het beste van. Ik hoop dat dit een fase is en dat deze heel snel voorbij is....


Heb jij nog een goede tip om deze nachtelijk avonturen door te komen?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten