Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 5 oktober 2015

Ikea Antilop kinderstoel

De Ikea Antilop kinderstoel! Wie kent deze niet! Je kan er van houden of je vindt de stoel verschrikkelijk, maar feit is 'je komt de Antilop kinderstoel overal tegen'. Bij iemand thuis bent, bij het kinderdagverblijf, in een restaurant (hele stapels), in het binnen- of buitenland bent, ze zijn overal. Vaak de witte variant, maar vergeet de rode en de blauwe niet.
ondeugendespruit ikea antilop kinderstoel
Antilop kinderstoel Ikea
Voor slechts 9,99 ben jij de eigenaar van de Antilop kinderstoel. Voor slechts 5 euro extra koop je er een blad bij zodat je kleine spruit zijn bordje en zijn beker kwijt kan. De kinderstoelen zijn altijd in elke vestiging van Ikea ruim voldoende op voorraad, dus misgrijpen zit er bijna niet in. 


Voor- en nadelen Antilop Kinderstoel

 

Voordelen:
- makkelijk mee te vervoeren
- makkelijk schoon te maken
- ze zijn super goedkoop
Nadelen:
- je ziet zo vaak dat je ze eigenlijk niet meer kan zien
- hoe vaak ben jij al met je voet blijven haken achter deze stoel?
- hoe monteer je in hemelsnaam die gordel...
- hoe vaak heeft jou velletje al tussen de sluiten van de gordel gezeten?

 

Wel of geen Antilop Kinderstoel?

 

Zelf moest ik er niet aan denken om deze Antilop kinderstoel aan te schaffen, maar sinds de tweede spruit er is en wij een huis met een tuin hebben ben ik gezwicht. De andere kinderstoel die wij hebben is mooi, maar lang niet zo functioneel als de Antilop. Als wij met het gezin buiten wilde eten, was het bijna geen doen om de jongste bij ons te laten zitten. Er zat niets anders op, ik moest naar de Ikea om een kinderstoel aan te schaffen. De kinderstoel is namelijk wel super handig om buiten te gebruiken en het eten bij opa en oma is nu ook een stuk makkelijk nu we Ikea stoel meenemen.

Heb jij de Antilop bij jou thuis staan? 
  YAY of NAY voor de Ikea Antilop kinderstoel?

Afbeelding Studiiobibi

Mocht je thuis een Ikea kinderstoel thuis hebben of er een willen aanschaffen dan is het een hele goede optie om deze Ikea hack te overwegen! Dikke YAY voor deze Ikea hack van de Antilop Kinderstoel van Studiiobibi!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten