Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 15 september 2015

Regenlaarzen voor je spruit!

Volgens mij kan een klein investering in regenlaarzen dit jaar geen kwaad. Dagelijks valt het hier met bakken uit de lucht... Onze oudste spruit heeft er weinig problemen mee, want hij is niet vies van stampen in de plassen. Zelf vind ik dat geen probleem, zolang hij maar regenlaarzen aan heeft...
Natuurlijk is het belangrijk dat de laarzen voor je kind lekker zitten, maar ons oog wilt ook wat. Ik heb een paar leuke regenlaarzen op een rijtje gezet.


Bergstein - Omoda

Waarom een hippe Bergstein laars? Omdat het een product is dat geheel van natuurrubber is gemaakt met minder kans op schimmels en bacteriën (wat dus beter voor de huid van je spruit is). Ze zitten soepel en lekker en de pasvorm is mooi. De laarzen zijn van goede kwaliteit en gaan dus langer  mee.
Ook praktisch is dat er aan de achterzijde van de regenlaarsjes een reflecterende strip zit voor in het donker.En ze zijn er in allerlei kleuren.
HEMA
Bij de HEMA hebben ze hele leuke sterrenlaarsjes. Blauwe voor de jongens en roze voor de meisjes. 
Heerlijke knalkleuren waar je spruit heerlijk mee in de plassen kan stampen.


Havaianas - Spartoo
Slippers!? Nee, ook Havaians heeft Aqua Kids regenlaarzen. Zelf kan ik in de zomer niet zonder Havaianas slippers, dus ik verwacht dat deze laarsjes vast ook toppertjes zijn. De binnenvoering van textiel zorgt voor heerlijk comfort. 

Van Haren
Sterretjes! Je kan niet zonder! Deze leuke regenlaarzen zijn verkrijgbaar bij Van Haren en ik vind ze leuk voor jongens en meisjes spruiten!

Scapino
Een goedkoop laarsjes voor tussendoor? Bij Scapino hebben ze verschillende kleuren van deze bovenstaande laarsjes voor een schappelijk prijsjes. 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten