Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 9 september 2015

Quality Time Antwerpen (deel 2)

In het eerste deel van de blogspot Quality Time Antwerpen schreef ik al dat we in een heerlijk hotel verbleven, we door de straatjes van 't Zuid in Antwerpen struinde en dat we heerlijk hebben ontbeten. Uiteraard hebben we ook geshopt en we zijn heel wat juweeltjes tegenkomen. Kijken jullie mee?

Toen we relaxed aan het struinen waren door de straten van Antwerpen kwam ik ontzettend veel leuke winkeltjes tegen. Hieronder een paar die je tijdens je bezoek aan Antwerpen zeker even moet bezoeken.

quality time antwerpen ondeugende spruit shoppen
KID, www.iamkid.be, Steenhouwersvest 34A, Antwerpen

Een uniek aanbod aan super coole skate- en streetwear voor kinderen. Je weet wel, kleding die je zelf ook wel wilt dragen.


quality time antwerpen ondeugende spruit shoppen
MME Bovary, www.mmebovary.be, Melkmarkt 4, Antwerpen

We do what we LOVE and we LOVE what we do! This is what Mme Bovary is all about!  Mme Bovary is een platform voor nieuw talent en designers. Unieke producten die te leuk zijn om te laten liggen. Kijken!

quality time antwerpen ondeugende spruit shoppen
PLAY, www.rewinddesign.be, Kloosterstraat 87, Antwerpen

Owww, zo een winkel waar je jezelf waant in een snoepwinkel. Waar moet je beginnen met kijken? Leuke kleding en interieur spulletjes voor kids!

quality time antwerpen ondeugende spruit shoppen
MOOSE in the CITY, www.moose-in-the-city.com, IJzerenwaag 10-12, Antwerpen

Interieur, kleding, speelgoed, boeken en schoenen en dat voor het hele gezin! Allemaal uit ScandinaviĆ« en voor ons allemaal verzameld in een hele mooie winkel.  

In deze winkels gaat mijn hart sneller kloppen! Wat een mooie spullen en wat een gezellige sfeer. Ik kan niet wachten op ons volgende weekendje Antwerpen!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen:

  1. Nog nooit in antwerpen geweest, maar wil er wel graag nog eens heen! Vooral Moose in the city lijkt me een prachtige winkel!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dan raad je ik echt aan om een keertje een dagje of weekendje te gaan! Gewoon doen!

      Verwijderen