Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 18 augustus 2015

Piraten picknicktafel voor je spruit!

Wij genieten met mooi weer van onze heerlijke tuin. Spelen, relaxen, eten en ga zo maar door. Met mooi weer zitten we dagelijks aan onze picknicktafel. Leuk zou je denken, maar voor onze oudste spruit soms nog best lastig. Terwijl onze jongste spruit nog heerlijk in zijn kinderstoel bij ons aan tafel zit, moet onze oudste spruit net als papa en mama plaats nemen aan de grote picknicktafel. Eigenlijk is onze oudste spruit daar net nog een beetje te klein voor of anders gezegd de picknicktafel is te groot.

ondeugende spruit review piraat picknicktafel emob4gardenToen kwam emob4garden op ons pad en nu hebben we DE oplossing! De oudste spruit geniet nu namelijk van zijn eigen picknicktafel. En niet zomaar een picknicktafel, maar een stoere piraten picknicktafel van de webshop emob4garden.
Op deze site verkopen ze echt van alles... tuinsets, barbecues en een paar klikken verder kies je een babykamer of een dekbedovertrek uit. De webshop heeft ook een toys afdeling met veel speelgoed voor je spruit.

ondeugende spruit review piraat picknicktafel emob4garden

ondeugende spruit review piraat picknicktafel emob4garden


Binnen 24 uur hadden we het pakket binnen en kon ik samen met onze oudste spruit de picknicktafel in elkaar zetten. Doordat ik dit samen met de spruit deed duurde het wel (iets) langer, maar het leverde ons wel veel plezier op.
Wanneer je de duidelijke handleiding goed volgt is het makkelijk om de picknicktafel in elkaar te zetten. Alleen raad ik wel aan om naast een schroevendraaier ook een boormachine te gebruiken. Dit gaat namelijk een stuk sneller. 

ondeugende spruit review piraat picknicktafel emob4garden

Natuurlijk wordt deze stoere picknicktafel niet alleen gebruikt om te eten, maar ook om te knutselen en spelletjes te spelen. De tafel is stevig en een zoals je kunt zien zit onze oudste spruit er heerlijk aan te kleuren.  In een onbewaakt moment heeft onze spruit de stevigheid nog een even getest door op het blad van de tafel te gaan staan en er even op te springen....Niets aan de hand en de tafel kieperde ook niet om. Er kunnen makkelijk meerdere kinderen aanzitten en doordat de tafel niet te zwaar is plaats je deze zo op een andere plek in de tuin. Wij zijn zeer tevreden met deze stoere piraten picknicktafel! Arrrrrrr!

Ben je ook opzoek naar een leuke picknicktafel voor je spruit of juist een lekker loungestoel voor jezelf? Neem dan een kijkje op Emob4garden!


Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

1 opmerking:

  1. Dat is wel echt een hele stoere picknick tafel. Gaaf hoor. Onze dochter heeft er een gekregen toen ze een werd en nog steeds superblij mee.

    BeantwoordenVerwijderen