Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 3 augustus 2015

Kneipp Nature Kids > Drakenkracht toverbad

Ridders en draakjes opgelet! Voor Kneipp mochten we wel heel bijzonder badzout uitproberen, namelijk Kneipp Nature Kids Drakenkracht toverbad. Kneipp neemt je mee naar een magische sprookjeswereld...

ondeugendespruit kneipp drakenkracht review
 

De oudste spruit heeft een gebadderd in het toverbad met drakenkracht van Kneipp Nature Kids. De drakenkracht zit in een zakje en bestaat uit twee kleuren badzout, namelijk blauwe en geel. Wanneer je het water mixt als een echte tovenaar veranderd het water in een magische groene kleur en de hele badkamer ruikt betoverend heerlijk. 


ondeugendespruit kneipp drakenkracht review

Onze spruit vond het super spannend om het zakje in het bad te doen. Dit keer verschenen er geen bubbels in het bad, maar blauwe en gele vlekjes in het water. Toen hij het mocht mixen vond hij dit heel leuk om te doen. Toen het water uiteindelijk groen werd kon hij niet wachten om zelf in het bad te gaan zitten. 

ondeugendespruit kneipp drakenkracht review

Maak je geen zorgen, je spruit wordt echt wel schoon in het groene water ;) Wist jij dat draken drakenfruit een exotische vrucht is die veel wordt gegeten in Aziatische landen? Het wordt ook wel dragonfruit of pitahaya genoemd. De vrucht is rijk aan calcium, fosfor, ijzer en vitamine B, C en E en heeft een heerlijke geur. Drakenfruit is heel gezond om te eten, als huidverzorgingsproduct werkt hydraterend en verzachtend. Ook onze spruit rook na het bad heerlijk en ook zijn huid was heerlijk zacht. 

Niet onbelangrijk om te weten is dat de Kneipp Nature Kids producten natuurlijke ingrediënten bevatten. De producten zijn dermatologisch getest en prikken niet in de ogen. Ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen. 

Nieuwsgierig of is jou spruit meer een prinsessentype? Ze hebben namelijk nog veel meer

ondeugendespruit review kneipp nature kids

Dit is een gesponsorde post.
 
LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

2 opmerkingen:

  1. Oe leuk! Wij moeten hem ook nog testen, weet alleen niet of mijn kids wel in groen water durven badderen :p

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn zoon vindt het geweldig!!! "Wanneer krijg ik nu kracht?"

    BeantwoordenVerwijderen