Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 14 augustus 2015

Kidzroom tassen


We genieten nog heerlijk van onze vakantie, maar voordat we het weten moeten onze spruiten weer naar school! Onze oudste spruit kan niet wachten tot dat hij weer met kindjes mag spelen op de peuterspeelzaal. Zeker nu hij zijn nieuwe Kidzroom rugzak mag meenemen!

De rugzak is fleurig en kleurrijk versierd met heerlijk fruit!
Daarbij is de rugzak voorzien van allerlei vakjes om de spulletjes van je spruit keurig in op te bergen. Verder heeft de rugzak een handige ophanglus voor aan de kapstok en verstelbare schouderbanden. Met deze rugzak kan iedere spruit goed mee voor de dag komen. 
De rugtassen zijn verkrijgbaar in twee maten, van 1 tot 3 jaar en van 4 tot 6 jaar. Je hebt een groot vak, een kleiner vakje aan de voorkant. Aan de zijkanten handige netjes voor bijvoorbeeld een flesje drinken. 

Kleurrijke peren, bananen, kersen, appels, ananassen en mandarijnen lachen je toe op deze collectie rugzakken van Kidzroom. De collectie bestaat uit tassen van verschillende formaten en met of zonder extra zakjes en vakjes. Ze hebben allemaal als leuk detail dat er nog een extra stukje fruit als label aan de rits vastzit.


'Snoep verstandig eet een appel' zeggen ze wel eens, nou dan zit je spruit met een rugzak uit de Fruit-collectie van Kidzroom alvast goed! De stukjes fruit op de rugzak lachen je toe! Ze zijn om op te eten!

De rugzakken van Kidzroom zijn onder andere verkrijgbaar bij ikbenzomooi.nl

Dit is een gesponsorde post.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten