Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 27 augustus 2015

HELP mijn spruit heeft een hobby!

Tot heel kort geleden vond de oudste spruit alles leuk. Rondrennen, spelen met de auto's, troep maken, noem het maar op. Totdat papa met een speeltje thuis kwam waar hij toch wel heel veel interesse voor had. Ik was er als moeder al bang voor, maar de appel valt niet ver van de boom.

ondeugendespruit hobby skateboarden
 

Papa kwam thuis met een skateboard. Enige tijd geleden was er al een klein speelgoed skateboardje aangeschaft, echter zette dit niet heel veel zoden aan de dijk. Leuk voor de sier, maar de kwaliteit was niet echt om over naar huis te schrijven. De plastic wieltjes zijn zo stroef dat hij met geen enkele mogelijkheid vooruit komt.

ondeugendespruit hobby skateboarden

ondeugendespruit hobby skateboarden

Toen tikte papa een 'echt' skateboard op de kop. Het skateboard heeft kort aan de muur geschitterd als boekenplankje. Nu liggen de boeken op de grond, want de oudste spruit wil alleen nog maar skateboarden.

Papa is super trots! Zoals het er nu uitziet treed de oudste spruit in de voetsporen van papa. Mama is ook trots, maar op gepaste wijze. Als mama weet je namelijk ook dat skateboarden gepaard gaat met vallen en dat hij zich dus zeer gaat doen. Gelukkig weet ik ook dat papa hem alles kan leren en goed op hem zal letten. Ik duim ondertussen stiekem dat de jongste spruit lekker gaat punniken of schaken...

Heeft jou spruit ook een hobby?
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'Geen opmerkingen:

Een reactie posten