Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 24 juli 2015

Ik geef mijn spruit een tatoeage!

Onze oudste spruit is 2 jaar en 10 maanden en het is tijd voor een tatoeage! Misschien een beetje jong zul je denken, maar deze kan nog wel eens goed van pas komen. Zeker wanneer een zeer ondernemende spruit hebt is dit zeker een goede tip. 
 

ondeugende spruit tatoeage pleisterspray tattoo

Of je nou naar deze zomer een dagje naar het strand gaat, naar een pretpark of naar een andere plek waar veel mensen zijn is het ideaal om je kind een tatoeage te geven. Natuurlijk hou ik mijn spruiten altijd goed in de gaten, maar soms knipper ik met mijn ogen en is de oudste al veel verder als dat ik had durven denken. Maar het zal je gebeuren dat je je kleine spruit niet meer ziet. Hoe kunnen mensen jou dan waarschuwen als ze jou spruit hebben gevonden? 
Natuurlijk weet ik dat dit ook mogelijk is met een armbandje of een ketting met belangrijke contact gegevens, maar onze spruit peutert gewoon net zolang tot dat dit armbandje of deze ketting uit is. Vandaar dat ik enthousiast werd toen ik dit idee tegen op de blog van Blogging Beauty Secrets. Het sprak mij aan en ik testte het uit.
 
 
 

ondeugende spruit tatoeage pleisterspray tattoo
Bij het Kruidvat kocht ik verbandspray van het huismerk voor 2,89. Toen wij thuis kwamen heb ik de arm van onze oudste spruit schoongemaakt en heb ik met pen iets op zijn arm geschreven (uiteraard zet je hier je belangrijke contactgegevens). Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een balpen. Daarna heb ik de spray gepakt met op zijn arm gespoten. Lees hiervoor eerst goed de gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
Ik vond de spray stinken, maar gelukkig vervloog dit snel en het was binnen no-time droog. Er vorm zich een soort van plastic laagje op de huid. Onze spruit was zeer trots op zijn tatoeage en papa moest zijn plaatje op zijn arm dan ook gelijk aanschouwen toen hij thuis kwam. 's Avonds heeft hij ermee geslapen en het zat nog steeds op zijn arm. De volgende ochtend heeft hij gedoucht en het bleef zitten. Het werkt dus!

Nu moest ik de tatoeage er natuurlijk nog wel uiteindelijk afkrijgen, maar zoals ik al eerder schreef zijn billendoekjes op dat moment wonderdoekjes en met een beetje wrijven ging het er redelijk snel af.
LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
6 opmerkingen: