Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 22 juli 2015

De Mèkkerstee in Ouddorp

Gisteren brachten we een bezoekje aan de Mèkkerstee in Ouddorp. Onze oudste spruit is een fan van beestjes en een bezoek aan de Mèkkerstee is daarom altijd een succes.

ondeugendespruit uitstapje ouddorp mekkersteeJe kan samen met je spruit lekker rondlopen tussen de geiten en andere boerderijdieren. Tussendoor kan je genieten van heerlijk zelfgemaakt ijs, appeltaart of biologische geitenkaas. Je kan zien hoe dit allemaal op de Mèkkerstee wordt gemaakt en zo beleef je de charme van het boerenleven. Ook kan je er genieten van een lekkere eenvoudige lunch. Ze hebben onder andere pannenkoeken op de kaart en dat laat onze oudste spruit geen tweede keer zeggen. Binnen no time is zijn heerlijk kinderpannenkoek in zijn buikje verdwenen.

ondeugendespruit uitstapje ouddorp mekkerstee

Naast de dieren die ze hebben kunnen je kinderen ook spelen in de speeltuin. Hier kan je spruit zich vermaken op de schommel of de wip. Gisteren heeft onze spruit zich uitstekend vermaakt op het springkussen. 


ondeugendespruit uitstapje ouddorp mekkerstee

In de landwinkel kan je allerlei boerderij- en streekproducten kopen, zoals tokkelroom, noten, bakmeel, vruchtensappen en natuurlijk geitenkaas.
Parkeren en de entree is gratis. Wanneer je in de buurt bent is het zeker leuk om even de Mèkkerstee te bezoeken. Ook is het leuk om het bezoekje te combineren met een dagje strand.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten