Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 27 juli 2015

Gênante situaties met je spruit!

Onze oudste spruit is een echte doener, kent geen angst en gaat overal met de volle 100% voor. Zo beland ik soms in de meeste gênante situaties. Natuurlijk gaat onze spruit wel eens languit in de supermarkt liggen en neemt hij wel eens woorden in de mond die niet echt gepast zijn, maar vergeleken met zijn andere acties vallen deze echt in het niets...

ondeugendespruit genante situatie


Zo waren we een tijd geleden aan het spelen op een speelpleintje bij ons in de buurt, toen onze spruit zonder pardon een wildvreemd huis naar binnen liep. Een paar kinderen die in dat bewuste huis waren 5 minuten daarvoor vanaf het speelpleintje vertrokken naar huis. 
De oudste spruit besloot na nog een paar keer van de glijbaan te zijn gegleden, om de kinderen zonder pardon te gaan zoeken. Vanaf de glijbaan rende hij zonder blikken of blozen zo richting het bewuste huis. 
Bij het huis stond de deur van de garage open en hij rende zo naar binnen. Terwijl ik hem op de hielen zat was onze spruit al via de garage door de woonkamer gelopen om tenslotte via de achterdeur de tuin in te lopen.
De bewoners van het huis zaten nog met een verbaasd gezicht op de bank met hun kop koffie in de hand toen ik verontschuldigend met een rood hoofd onze spruit uit de tuin kwam plukken. 

Een andere gênante situatie, die ik mij nog zeer helder voor de geest kan is halen, is toen wij enige tijd geleden heerlijk hadden genoten van een dagje strand. 
Wij waren niet de enige die van het strand hadden genoten en er liepen meerdere mensen huiswaarts. Ik liep met onze jongste spruit in de kinderwagen en voor mij liep onze oudste spruit met papa. 
Toen ik meerdere honden zag lopen die niet aangelijnd waren, waarschuwde ik papa om op te letten dat onze spruit er niet zomaar naar toe zou gaan. Niet alle honden houden van kinderen tenslotte!
Dat liep iets anders....Hierbij wil ik graag ook alle hondenbezitters waarschuwen voor onze spruit, want voordat papa het doorhad nam onze spruit een run en schopte vanuit het niets een klein hondje onder zijn kont. Waaaat!?! (Hij is juist altijd zo lief met beestjes). 
Direct onze verontschuldiging aangeboden en gevraagd of het goed was met het hondje. Het hondje mankeerde niets, maar stond er een beetje verbaasd bij. Onze spruit toegesproken en gelukkig heeft hij dit tot nu toe nooit keer gedaan. Toch ben ik wel benieuwd wat ons nog allemaal te wachten staat.  


In welke gênante situatie ben jij wel eens beland met je spruit?LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten