Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 8 juli 2015

Babykamer jongste spruit


Ondeugende Spruit babykamer make over inrichting


De jongste spruit is net 9 maanden oud en zijn kamertje is dus nog niet zo heel lang ingericht. Echter toen wij ons nieuwe huis kochten was ik tegelijkertijd zwanger van de jongste spruit. We hebben (gelukkig) geen klushuis gekocht, maar om het naar ons zin te maken wilden we toch wel een paar aanpassingen doen. Echter ging mijn zwangerschap en klussen niet zo goed samen en bleven er 'enkele' klusjes liggen. Zo heb ik de babykamer destijds wel ingericht, maar ik was nog niet helemaal tevreden. 
Laatst kocht een afbeelding van Create Your Own Style en ik kon het niet laten om gelijk de hele babykamer van de jongste spruit een kleine make-over te geven.


Ondeugende Spruit babykamer make-over inrichting

Op deze foto zie je het ledikantje van onze jongste spruit. Ik ben super blij met dit ledikantje wat ik scoorde op Marktplaats. Als jij ook mooie spulletjes op Marktplaats wilt scoren, dan kan heb ik hier enkele tips voor je om juweeltjes te scoren. De letterslinger is van 'A little lovely compagny'. Wil jij ook een letterslinger, klik dan hier voor meer inspiratie. De aanstichter van deze make-over kocht ik bij Create Your Own Style. De afbeelding 'Boys will be Boys', vond ik wel toepasselijk in mijn mannenhuishouden. 


Ondeugende Spruit babykamer make-over inrichting

Ondeugende Spruit babykamer make-over inrichting

Tijdens onze vakantie in Denemarken kocht ik de afbeelding 'Just be Cool' voor een leuk prijsje in de uitverkoop bij Bahne. De kleine doosjes met zwart/ wit print scoorde ik ook tijdens onze vakantie bij Søstrene Grene.
Søstrene Grene
Søstrene Grene
Søstrene Grene
Søstrene Grene
Het rekje is een Marktplaats aankoop die ik een kleurtje gaf. De commode en de kast (die ik overigens niet mooi op de foto kreeg) zijn van de Ikea. De grote mand om spullen in op de te bergen is van de HEMA. 


Ondeugende Spruit babykamer make-over inrichting

Deze stoel waar je heerlijk in kan knuffelen en een boekje lezen met je spruit is ook een Marktplaats aankoop. Het schapenvacht is van de Ikea. Het kleine konijnenknuffeltje heeft mijn moeder gemaakt en het kussentje in de stoel is van de HEMA. De boekenrekjes zijn eigenlijk kruidenrekjes van de Ikea.

Ondeugende Spruit babykamer make-over inrichting


Mocht je denken dat het kamertje van onze jongste spruit niet zoveel kleur heeft dan kan ik je vertellen dat de andere muur in het kamertje behangen is met dit kleurig behang van de Ikea. Tegen deze wand staat ook de kledingkast. 


Zoals je kan zien koop ik van alles en nog wat. Soms scoor ik iets in de winkel, maar ik koop ook graag spullen via Marktplaats, rommelmarkten en kringloopwinkels.

Wat vinden jullie van het eindresultaat?LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

4 opmerkingen:

  1. Heel leuk!!! Zelfde smaak alleen zou ik de posters zelf maken en in een lijstje doen. Nog goedkoper en origineler 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ook een leuk idee! Misschien bij de volgende make-over ;)

      Verwijderen