Wie is Ondeugende Spruit?

woensdag 15 juli 2015

Nostalgie: raamstickers

Vroeger als klein meisje zag ik je wel eens bij andere kinderen op de ramen van de auto. Helaas hadden wij ze zelf niet. Het is altijd zo een dingetje gebleven... Nu we laatst op vakantie naar Denemarken gingen zag ik ze opeens bij de HEMA liggen. Deze moest ik kopen! Nostalgie en ook nog leuk om onze spruit tijdens onze lange reis mee te vermaken!
Ondeugendespruit raamstickers hema
Raamstickers HEMA


In mijn herinneringen waren de raamstickers van vroeger er alleen in primaire kleuren en waren de figuurtjes erg standaard met weinig details. De raamstickers van nu hebben een make-over gehad. Leuke trendy figuurtjes in leuke kleuren. 

Toen de dag van de vakantie was aangebroken had ik de raamstickers van de HEMA voorin de auto gelegd. Zo kon ik de stickers direct pakken, wanneer de oudste spruit enig teken van verveling toonde. Toen dit moment was aangekomen na ongeveer 3 uur rijden liet ik heb de stickers zien. Hij reageerde heel enthousiast en ik dacht een schot in de roos te hebben. Ik haalde de stickers uit de verpakking en samen met onze spruit gingen we kijken wat er allemaal op de stickers stond afgebeeld en welke kleur ze hadden. Tot nu toe een prima activiteit. 
Toen was het zover. Ik had het plan om 1 voor 1 de stickers van het velletje af te halen en ze aan onze oudste spruit te geven, zodat hij zo op zijn raam kon plakken. Toen hij gekozen had om als allereerst de auto op zijn raam te willen plakken liep het toch iets anders. Ik haalde namelijk de blauwe auto van het velletje en gaf deze aan hem. Vervolgens reikte hij naar het raam en.....hij kon er niet bij.... Hij had zo een 10cm tekort. 
Het leuke was er al snel vanaf en het werd voor hem een kleine frustratie dat hij er niet bij kon. Tijdens een korte stop plakte ik alle stickers zelf op zijn raam, zodat hij er tijdens onze reis naar kon kijken...al was dit niet helemaal de bedoeling van deze aankopen.

Ondeugendespruit Raamstickers

Toen we weer thuis kwamen van onze vakantie met een autoraam vol met raamstickers, waar hij twee weken naar heeft zitten kijken, kreeg ik een idee. 
Omdat ik deze stickers altijd alleen maar op een autoruit had gezien, had ik er niet verder over nagedacht om deze elders te plakken. Gelukkig ben ik niet in deze gedachte blijven hangen en heb ik ze van de autoruit afgehaald en samen met onze spruit op de schuifpui in huis geplakt. Eindelijk kon hij dan met zijn raamstickers spelen! Uiteindelijk toch nog een goede aankoop geweest!LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'2 opmerkingen: