Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 11 juni 2015

Wie niet weg is, is gezien!

Verstoppertje! Zo maar een paar een spelletje dat mij te binnen schiet als ik denk aan spelletjes die ik vroeger met veel plezier deed. Wat was het leuk! Maar waarom 'was'?

Ondeugende Spruit verstoppertje wie niet weg is is gezien

Het schijnt dat ik zeker niet de enige ben die nog wel eens terug denkt aan spelletjes die we vroeger deden. Een tijdje geleden was het een hype om verstoppertje te spelen in de Ikea. Deze hype is door Ikea in de kiem gesmoord, maar er wordt niet opgegeven.

De lat wordt zelfs hoger gelegd. Op 18 juli wordt er in het centrum van Dordrecht het WK Verstoppertje spelen georganiseerd. Iedereen, van jong tot oud, mag meedoen. Deelnemers moeten een groen shirt dragen en ze krijgen een sticker voor de herkenbaarheid. Ze krijgen 100 seconden om zich te verstoppen en bijna alle plekken zijn toegestaan. Het gaan de organiseren niet alleen om een dag met plezier, maar wil hiermee ook het goede doel KiKa steunen. 
Waarom zijn we op een gegeven moment eigenlijk gestopt met verstoppertje spelen? Is het omdat we naar de middelbare school gingen en we onszelf opeens 'volwassen' voelde? Hadden we opeens geen tijd meer om na schooltijd met zijn allen te verzamelen voor een spelletje balletje trap? Het blijkt dat we er toch behoefte aan hebben. Stiekem blijft het kind allemaal een beetje in ons zitten. Never grow up!

Anyway! Wie niet weg is, is gezien! 


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten