Wie is Ondeugende Spruit?

zondag 28 juni 2015

Terug van onze vakantie in Denemarken!

We zijn terug van vakantie! Ik probeer het vakantie gevoel 'standje relax' altijd zo lang mogelijk vast te houden. Helaas ontsnapt mij dit gevoel iedere keer wanneer we onze straat in rijden. Het gevoel 'relax' wordt in genomen door 'back to reality'!


Hoe graag ik ook nog wil relaxen, wanneer ik rondkijk in ons fijne huis zie ik de bijkeuken vol liggen met bergen wasgoed, de auto is veranderd in een vuilniswagen, is de koelkast meer dan leeg en het gras in de tuin kriebelt onder je oksels. Helaas hebben ook de kabouters de klussen die zijn blijven liggen voor de vakantie niet gedaan...hierdoor gaan de radartjes in mijn hoofd meteen draaien.

Ondeugende Spruit puzzel denemarken vakantie
De Spruiten maken samen een puzzelEen goede reden om dus even terug te kijken naar de vakantie in Denemarken....Wat hebben we genoten. Het weer was goed. Op 2 dagen na met een beetje regen hebben we mogen genieten. De eerste week hebben we genoten in een 'summerhus' in de regio Syddanmark gebivakkeerd en de tweede week hebben we de regio Sjaelland ontdekt.

In de komende weken zal ik jullie meer vertellen over onze avonturen. Zo hebben we een ochtend (helaas) op de spoedeisende hulp gezeten in het ziekenhuis met de oudste spruit omdat hij was gevallen onder de douche, ben ik verslaafd geraakt aan 3 Deense winkels, hebben de Denen enorme kinderwagens in vergelijking met Nederland, konden we niet Denemarken verlaten zonder Legoland te ontdekken, hebben we Deens wienerbröd geproefd en werden we tijdens ons bezoek aan Roskilde ondergedompeld in het 'Go Orange' festival (wat natuurlijk voor een Nederlander een hele herkenbare kleur is)

Genoeg inspiratie opgedaan die ik graag met jullie wil delen. Maar voor nu....Back to reality; Ik ga weer even een was ophangen en vervolgens weer een nieuwe in de wasmachine stoppen. De oudste spruit 'helpt' ondertussen papa met het maaien van het gras.

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten