Wie is Ondeugende Spruit?

zondag 17 mei 2015

The camera loves you!

Je hoort wel eens zeggen; 'The camera loves you'. Nou dat is bij mij dus niet het geval en dat is geheel wederzijds. Ik ben altijd diegene die de foto maakt en dat is niet voor niks...


Ten eerst vind ik op de foto gaan VERSCHRIKKELIJK! Maar daarbij ben ik ben zo een persoon die een foto altijd verpest. De persoon die altijd met dichte ogen op de foto staat, die persoon die net wanneer iedereen glamoureuze poses aanneemt voor de foto moet niezen, de persoon die wanneer er tijdens een etentje een foto wordt gemaakt met een klodder eten in de mondhoek op de foto staat. Kortom de persoon die gewoon absoluut niet fotogeniek is. 

Ondeugende spruit camera loves you profielfoto
Profielfoto Ondeugende Spruit

Als profielfoto heb ik dan sinds kort een foto van mijn oudste spruit en mijzelf, maar dan van de achterkant. Dan kan er weinig fout gaan. En dan toch moet mijn vriend er minimaal 50 nemen, wil ik er van 1 kunnen zeggen....mwwaahhh, deze kan wel! Dan met wel met een zwart wit filtertje erover, want dat verricht echt wonderen. Lang leven de foto apps.

De hele selfie hype is dan ook echt aan mijn neus voorbij gegaan. Respect voor Kim met haar derriĆ©re, want die maakte er zelfs een boek van. Verschil moet er zijn! Jaloers? Misschien een klein beetje... 

Ik realiseer mijzelf dat de spruiten straks fotoboeken (lees: usb-sticks) vol met foto's hebben met van alles en iedereen....behalve mama. Misschien mijzelf toch maar over mijn complex heenzetten en een poging te wagen om samen met mijn spruiten een selfie te maken. Wie weet wat het zwart-wit filtertje voor mij kan doen ;)
 

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten