Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 8 mei 2015

Iets unieks voor je spruit? Kijk eens op Etsy!

Er zijn heel veel leuke websites waar je leuke kleding voor je spruiten kan shoppen. Trendy, hip, basic, jongens, meisjes, budget of juist boven je budget... Tegenwoordig shop ik ook wel eens iets unieks op Etsy en dit hoeft helemaal niet duur te zijn.Ondeugende Spruit Outfit Uniek online shoppen logo


Etsy is een platform waarop mensen zelfgemaakte spullen aanbieden. Het bedrijf startte in 2005 en heeft inmiddels meer dan twaalf miljoen geregistreerde gebruikers. (Er valt dus heel wat te shoppen!) Er staan heel veel artikelen online van kleding tot speelgoed en van sieraden tot meubels. Je vind er ontwerpers, kunstenaar, hobbyisten en kleine professionals die hun handgemaakte producten verkopen. Je kan het zo gek niet bedenken of er is een persoon (soms zelfs aan de andere kant van de wereld) die dit verkoopt. 

Wanneer je nieuw bent op Etsy dien je een account aan te maken. Dit is eenvoudig en gratis. Zodra je het account hebt aangemaakt, kun je shoppen! 
Wat ik erg fijn vind ik dat je spullen op je 'verlanglijstje' kunt zetten. Er zijn zoveel aanbieders en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Klik op het hartje en je kan het later terugvinden. 
Wanneer je iets ziet wat je leuk vind, maar je wilt het toch iets anders, kan je bij veel aanbieders kan je ook een 'custom bestelling' doorgeven.

Waar moet je op letten?

#Verzendkosten: de verzendkosten kunnen namelijk behoorlijk verschillen. Dit komt doordat de mensen die hun spulletjes aanbieden op Etsy.com over de hele wereld verspreid zijn. Als je de verzendkosten wilt beperken dan kan je aangeven dat je alleen items in het Nederlands wilt shoppen.
#Betaling: Je er rekening mee houden dat je niet bij elke aanbieder met Ideal kunt betalen. Een creditcard is dus soms nodig. Als je bij verschillende aanbieders iets koopt, dien je deze ook allemaal apart te betalen en apart de verzendkosten te betalen. 

Ik deed de volgende outfit inspiratie op voor de oudste spruit!

Ondeugende Spruit Online Shoppen Etsy Outfit
Ondeugende Spruit Online Shoppen Etsy Outfit

Ondeugende Spruit Online Shoppen Etsy Outfit


Hebben jullie al eens iets geshopt op Etsy?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten