Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 22 juni 2015

Kindertijd vs Breaking Bad!

De tijd aangebroken dat onze oudste spruit televisie kijken leuk vindt. In het begin was ik blij dat ik hem enkele luttele seconden met de televisie kon vermaken wanneer ik in de keuken stond, maar sinds kort kan ik de televisie inzetten als joker. Geen 6 gangen diner, maar een lekkere maaltijd (al zeg ik het zelf) lukt vaak om zonder interrupties in elkaar te flansen. Dit betekend voor mama dat televisie kijken niet meer is wat het geweest is. Althans wanneer hij niet op bed ligt natuurlijk. Wil je, wanneer je oudste spruit zich heerlijk zelf aan het vermaken is, eindelijk even stiekem naar die serie kijken. De serie Breaking Bad waarbij ik ben blijven steken in seizoen 1, terwijl iedereen al lang weet hoe het na 5 seizoenen allemaal afgelopen is. Echter steekt onze oudste spruit daar een stokje voor. 

Hoe hij eerst heerlijk aan het spelen is, is hij er tegenwoordig als de kippen als de televisie aangaat. Aangezien Breaking Bad sowieso niet geschikt is voor spruiten, zal er gezapt moeten worden. Hij komt naast je op de bank zitten en enkele luttele seconden daarna vraagt hij of Koning Koos er is. Nou is mama absoluut geen fan van het Zandkasteel en zeg ik hem ook regelmatig dat Koning Koos er niet is. Als dit eenmaal geaccepteerd is vraagt hij naar KRO Kindertijd. Gelukkig bevat dit programma vaak filmpjes die ik wel kunnen waarderen. Al heb ik mijn vraagtekens bij de iet wat verwende Kleine Prinses, maar de avonturen van de familie van Sellingen daar in tegen zijn welkom.

Onze oudste spruit zelf is erg groot fan van Uit-me-kaar. Men nemen een apparaat en kinderen halen dit uit-me-kaar met gereedschap. Thuis moet tegenwoordig dan ook alles uit-me-kaar! Zo is er in huis geen speelgoed poppetje meer met armen of benen en is hij continu met zijn gereedschap in de weer. Daarbij hebben wij nooit geweten dat playmobil uit zoveel stukjes bestond. Wij hopen dan ook zeer dat KRO Kindertijd binnenkort met het programma In-me-kaar komt. 

Nu ik deze blog aan het schrijven ben, brengt papa de spruiten naar bed. Ik schiet dus zo in mijn comfortabele kloffie en ga straks een poging wagen om eindelijk te ontdekken hoe Walter en Jesse van Krazy8 afkomen.


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten