Wie is Ondeugende Spruit?

maandag 11 mei 2015

Kleine spruiten worden groot!

Onze oudste past met al zijn knuffelvriendjes bijna niet meer in zijn bed. Daarom is het tijd voor een groot stoer jongens bed.
Dit betekend wellicht ook dat de tijd is aangebroken dat hij zelf uit zijn bed kan en hij straks 's ochtends vroeg naast ons bed staat... Maar goed nu gilt hij vanuit zijn ledikant 'mama' of 'papa'. Misschien krijgen we er enorm spijt van, maar om hem nu tot hij het huis uit gaat in zijn ledikant te proppen lijkt mij ook geen optie.  Ondeugende Spruit Ikea Kura Hack
Bron Ikea
 
Zoals jullie eerder hebben kunnen lezen in mijn blog Same same but different! is de Ikea Kura echt mijn favoriete Ikea hack. We hebben via marktplaats het bed voor een mooi prijsje op de kop getikt. (Lees: ik struin marktplaats af en vriendlief mag het weer ergens gaan ophalen). Nu nog in elkaar zetten en even een plannetje maken om het te hacken. Dit is nog een klein dingetje. Ik heb altijd plannen genoeg, alleen de uitvoering laat soms iets langer op zich wachten. Maar uiteindelijk komt het altijd goed!

Ik was zo enthousiast over het bed, dat ik mij pas later realiseerde dat ik er alleen met een bed nog lang niet was.
Om lekker te slapen schijnt een matras ook echt noodzakelijk te zijn en dan heb ik het nog geeneens over de andere toebehoren. Ik heb een hele waslijst met spullen die gekocht moeten worden. Nu vind ik shoppen helemaal niet erg en het allerleukste om te shoppen is dan toch wel het dekbedovertrek. Je hebt ze in alle soorten, maten, kwaliteit en natuurlijk voor iedereen in een passend budget!  Ik zag al snel door de bomen het bos niet meer. Ik heb voor jullie de leukste op een rijtje gezet.

Ik begin dan maar gelijk met mijn favoriet!

Ondeugende Spruit SNURK beddengoed inspiratie
Bron Snurk

 Het uitgangspunt bij SNURK is dat ze met leuke dingen de wereld willen veroveren en dat lukt ze aardig. Wie wil er nu niet onder zo een dekbedovertrek slapen! Pssst! Ze hebben ook voor de papa's en de mama's mooie exemplaren.

Boven budget? Geen probleem! 
Wat vindt jij van deze dekbedovertrekken? 
Deze zijn van Covers & Co.

Ondeugende Spruit Covers&Co beddengoed inspiratie
Bron Wehkamp
Nog iets goedkoper? Natuurlijk is dit mogelijk. 
Wat denk je van deze leuke van de HEMA!

Ondeugende Spruit HEMA beddengoed inspiratie
Bron Hema

Ook heel leuk en niet duur zijn deze van de Leenbakker!

Ondeugende Spruit Leenbakker beddengoed inspiratie
Bron Leenbakker

Kortom; voor iedere Ondeugende Spruit is er wel iets leuks te vinden om lekker onder weg te kruipen en heerlijk te dromen! Waar shoppen jullie leuke dekbedden voor jullie spruit?

PS: als het bed klaar is zal ik jullie het eindresultaat laten zien!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


2 opmerkingen: