Wie is Ondeugende Spruit?

vrijdag 22 mei 2015

HELP mijn hersens werken niet meer...

Ik had een prima stel hersens dat uitstekend werkte (al zeg ik het zelf). Ik was altijd diegene die iemand anders aan belangrijke zaken moest helpen herinneren, de persoon die in 5 minuten door de supermarkt racete en alles inclusief alle extra's die bijna op waren in haar boodschappenwagen had. Nu heb ik kinderen en vergeet ik alles. Ik ben een warhoofd en moet alles opschrijven. Niet dat dit het opschrijven de oplossing is, want waar ik is mijn briefje gebleven...ondeugende spruit hersenen fail slaapgebrek


Nu ga ik naar de supermarkt met 2 spruiten en kom ik terug met spullen die ik helemaal niet nodig had (mede door mijn oudste spruit), pak ik net het pak 2 liter melk dat morgen al over de datum is en vergeet ik het essentiƫle zoals toiletpapier te kopen. Geen nood, want we hebben altijd nog billendoekjes in huis. Toch?
Daarbij komt het regelmatig voor dat ik opeens helemaal warm krijg wanneer ik mij besef dat ik de afspraak bij de tandarts helemaal vergeten ben. Terwijl ik juist eerst de persoon was die andere personen aan hun afspraak moest herinneren. FAIL! 

Ik schuif de schuld op slaapgebrek. Slaapgebrek doet meer met je dan je lief is. En dan slapen mijn spruiten nog heel vaak door, dus eigenlijk mag ik geeneens klagen. Daarbij duik ik op tijd onder de wol en zou ik dus aan mijn rust uurtjes moeten komen. De theorie klinkt leuk, maar in de praktijk wijst het uit dat dit helaas niet het geval is. 

Mijn moeder noemt het tropenjaren. Ze bedoeld hiermee dat de eerste jaren met kleine kinderen zwaar zijn en je jezelf er doorheen moet slaan. Ik kan niet wachten tot dat de ijstijd is aangebroken en ik aan mijn winterslaap kan beginnen. Eindelijk een keer bijtanken en hopen dat mijn hersens weer worden zoals het geweest is...

Is dit herkenbaar voor je? Wat ben jij laatst nog vergeten?


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'
Geen opmerkingen:

Een reactie posten