Wie is Ondeugende Spruit?

dinsdag 28 april 2015

Ik geef het goede voorbeeld! Toch!?

Je moet het goede voorbeeld geven! Dat vind ik! Maar doe ik dat altijd? Ik moet eerlijk bekennen dat ik mijzelf er wel eens op betrap dat dit niet zo is... OEPS! Hier mijn 5 momentjes waar ik mijzelf de afgelopen week schuldig aan heb gemaakt!
Spreuk Ondeugende Spruit Goede Voorbeeld Kinderen
1#
Ik laat mijzelf nog wel eens gaan in het verkeer. Van de week was een automobilist zo vriendelijk om mij af te snijden op de snelweg. Verbaal maakte ik kenbaar dat ik hier niet van gediend was. Echter besefte ik enkele luttele seconde later dat dit uiteraard geen zin heeft. Alleen ikzelf en mijn spruiten op de achterbank hebben mogen geniet van mijn creatieve verbale uitingen en diegene die het voorval heeft uitgevoerd heeft hier echt niets van gehoord....

2#
Het laatste beetje soep, altijd lastig om met een lepel te pakken te krijgen. Ik zette dus mijn soepkom even aan de mond...`goed voorbeeld doet volgen. Enkele luttele seconden later zat onze ondeugende spruit met een volle bak soep!

3#
Dat ik 's ochtends nog even naar mijn vriend gil dat hij zijn telefoon vergeet! Terwijl ik de dag van te voren tegen onze oudste spruit zegdat het netter is om even naar iemand toe te lopen, in plaats van naar iemand te gillen.

4#
Dat ik zonder te blikken of te blozen een heerlijk stuk chocolade in mijn holle kies sta te proppen en tegen mijn spruit zeg dat dit niet goed is voor kleine kindjes (alsof het wel goed is voor mama)

5#
Ik met volle handen bovenaan de trap sta en ik nog een spruit mee naar beneden moet nemen. Ik vervolgens besluit de vieze luiers, die ik ook in mijn handen had, naar beneden te gooien. Staat vervolgens de oudste spruit de volgende dag zelf zijn luier naar beneden te gooien.(Opgelet: doe dit vooral niet met hele volle luiers!!!)


Maken jullie hier jezelf ook wel eens schuldig aan?

LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten