Wie is Ondeugende Spruit?

zondag 15 maart 2015

6 X STOELEN inspiratie voor in de kinderkamer

Een stoel om een fles te geven aan je kleintje, om een boekje te voor te lezen of om even heerlijk naar je Ondeugende Spruit te staren als deze heerlijk ligt te slapen. Kortom een stoel is een musthave in de kinderkamer! Maar welke kies jij?

6x stoeleninspiratie voor je Ondeugende Spruit!1# Deze rotan stoel met voetenbankje staat op de slaapkamer van onze jongste spruit! Gescoord op marktplaats voor een prikkie. Het voetenbankje gevonden op een plaatselijke rommelmarkt.


2# Deze heerlijke stoel staat op de slaapkamer van onze oudste spruit. Deze stoel is van zijn overgrootmoeder geweest. Altijd leuk om iets in de familie te houden.


3# Deze hangstoel staat nu bij ons niet in een kinderkamer, maar daar zou deze zeker niet misstaan.

Beeld van Pinterest

4# Deze Eames schommelstoel is helemaal van nu. Mocht deze stoel niet in het budget vallen zijn er hele goede replica's te koop. Ze zijn ook in verschillende kleuren beschikbaar.

Beeld van Pinterest

5# Een klassieker onder de stoelen is de Acapulco stoel. De stoel komt van oorsprong uit Mexico en dankt zijn naam aan de gelijknamige plaats. Deze Acapulco stoel zit heerlijk en is in verschillende kleuren verkrijgbaar.  Misstaat zeker niet in de kinderkamer, maar ook heel leuk voor op het terras!

Beeld van Pinterest

6# Een fauteuil is natuurlijk ook nooit weg om in de kinderkamer te zetten. Als je dan je Ondeugende Spruit een fles aan het geven bent, kan je misschien zelf ook wel even je ogen sluiten.

Meer inspiratie voor de kinderkamer? Klik hier!

LIKE & SHARE! 
Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'


Geen opmerkingen:

Een reactie posten