Wie is Ondeugende Spruit?

donderdag 5 februari 2015

DIY Mobiel voor boven het babybedje
Ondeugende Spruit Mobiel Ledikant
Bron Pinterest


Nergens kon ik iets vinden wat naar mijn smaak was.... 
Bij de grote ketens met babyartikelen kon ik niet slagen en als ik iets had gevonden wat wel mijn smaak was paste het niet in mijn budget. Dan zit er maar 1 ding op en dat is zelf aan de slag. Een mobiel maken voor boven het bedje van je kleine spruit. Creatief met het verzinnen van ideeën ben ik wel, maar dan de uitvoering nog.... Gelukkig vond ik leuke ideeën die niet al te moeilijk zijn met een geweldig resultaat. 

De ondeugende spruit ligt het heerlijk naar te turen!

Hieronder vinden jullie nog meer creatieve ideeën!

DIY voor KIDS


Ondeugende Spruit Mobiel Ledikant
Bron Pinterest
Ondeugende Spruit Mobiel Ledikant
Bron Pinterest
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten