Wie is Ondeugende Spruit?

zondag 8 februari 2015

Kartonnen doos bij het oud papier!? NEE!

Bij ons thuis is niet leuker dan spelen met verpakkingsmateriaal. Toen ze jarig waren pakten ze beide met plezier de cadeautjes uit.  Toen het papier er eenmaal af was, werd er 'even' naar het cadeautje gekeken om het vervolgens aan de kant te zetten. Vervolgens werd er volop gespeeld met het papier, de versiering en ook de dozen waar het in verpakt zat. Hoe groter de doos, hoe meer plezier! 
Natuurlijk zetten we deze dozen niet gelijk bij het oud papier. Ik verzamelde een paar leuke ideeën! 

Ondeugende Spruit Kartonnen doos
Bron Welke
Deze wasmachine zou het leuk staan naast het keukentjes dat de spruiten hebben om mee te spelen. Daarbij kan je naar mijn idee niet vroeg genoeg beginnen om ze de kneepjes van het huishouden op een speelse manier te leren. 

Ondeugende Spruit Kartonnen doos
Bron Pinksugarland

Ondeugende Spruit Kartonnen doos
Bron Sheknows.com
De oudste maakt de laatste tijd vaak een hut. (Lees: gooit een deken over iets heen en gaat eronder zitten). Om een grote kartonnen doos om te toveren tot zijn eigen hut zou natuurlijk heel erg leuk zijn.


Ondeugende Spruit Kartonnen doos
Bron Welke

Dit voorbeeld is natuurlijk helemaal te gek voor je kleine spruit. Een raket, vliegtuig of een trein, alles is te maken met een kartonnen doos en tape. 

Ondeugende Spruit Kartonnen doos
Bron Easypreaschoolcraft

Wij gaan vandaag met deze leuke DIY aan de slag! We hebben nog rietjes over van de verjaardag en we gaan eens kijken of wij een knikker door onze eigen gemaakte doolhof kunnen krijgen.

UITGESPEELD? Dan mag je daarna je kartonnen doos recyclen door hem netjes bij het oud papier te doen!


Veel plezier!


LIKE & SHARE! Ondeugende Spruit is te volgen via Facebook, Instagram, Pinterest of Bloglovin'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten